Aanbiedingen goedkope 4 daagse CityTrips Budapest inclusief vlucht met verblijf in 4 sterren Hotel, vanaf € 94.- l Hebben jullie ook zo'n zin in een leuke citytrip naar het mooie, historische Budapest? Grijp dan nu jullie kans, want jullie gaan namelijk al 4 dagen weg, vliegtickets en verblijf in een ****Hotel in het historische deel van Buda, vanaf maar € 94.- per persoon. Lekker op loopafstand van vele prachtige plekken.

Dit is niet de enige voordelige Citytrip Budapest deal, er staan maar liefst 23 verschillende hotels en appartementen voor jullie klaar om een keuze uit te maken. Dus neem een kijkje in de stedentrip aanbiedingen afdeling en zie hoe voordelig jullie kunnen boeken.

aanbiedingen goedkope citytrips Budapest inclusief vlucht

Wij geven jullie de details van de voordeligste aanbieding voor een Citytrip Budapest met verblijf in ****Hotel Mediterran Budapest. 4 Sterren Hotel Mediterran Budapest is mooi gelegen, in de historische wijk Buda, leuke plekken om te bezoeken op loopafstand, zoals het Buda Kasteel, de Citadel en het bekende Gellért badhuis. Wat ook een prettige bijkomstigheid is dat er op 150 meter van het hotel een tramhalte is, vanwaar jullie heel Budapest kunnen gaan ontdekken.

Het hotel heeft een tuin, een terras, bar, sauna en een jacuzzi en uiteraard hebben jullie gratis Wifi. Enthousiast geworden over deze aanbieding voor een 4 daagse Citytrip Budapest? Klik dan hieronder op de button en wij sturen jullie direct door naar deze aanbieding van Bepsy Reizen.

aanbiedingen goedkope citytrips Budapest inclusief vlucht

Om een overzicht van alle aanbiedingen voor een 4 daagse stedentrip Budapest te bekijken, klik hieronder op de button om naar alle aanbiedingen van Bepsy Reizen te gaan.

aanbiedingen goedkope citytrips Budapest

Verder vergelijken wij voor jullie ook nog eens de prijzen bij andere reisbureaus, waar jullie ook goedkope Citytrips Budapest kunnen boeken. Niet alleen bij Bepsy Reizen boeken jullie goedkope Citytrips inclusief vluchten naar Budapest, Ook bij PrijsVrij Reizen, 4 daagse Citytrips Budapest inclusief vluchten vanaf € 88.- met verblijf in een 3 sterren hotel. En vanaf € 94.- voor een verblijf in een 4 sterren boutique hotel midden in het Historische Centrum. Verder betalen jullie ook géén boekingskosten. Klik hieronder op de button om naar het aanbiedingen overzicht van PrijsVrij te gaan.

goedkope citytrips Budapest inclusief vlucht

Ook bij de VakantieDiscounter boeken jullie 4 daagse Citytrips Budapest inclusief vluchten vanaf € 107.-, bijvoorbeeld met verblijf in een 3 sterren hotel. En slechts vanaf € 119.- voor een ****Hotel midden in het bruisende centrum. Verder betalen jullie géén boekingskosten. Klik hieronder op de button om naar het aanbiedingen overzicht van de VakantieDiscounter te gaan.

aanbiedingen goedkope citytrips Budapest inclusief vliegreis

Zo hopen wij jullie een goed overzicht van de goedkoopste aanbieders voor goedkope Citytrips Budapest te hebben kunnen geven. Ga dus op zoek naar jullie favoriete hotel of appartement en de beste locatie van jullie keuze. Wij wensen jullie alvast een geweldige avontuurlijke stedentrip naar Budapest toe!

goedkope stedentrips Budapest

TIP! Schrijf je in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week de beste vakantie aanbiedingen in je mailbox.

 

aanbiedingen goedkope stedentrips Budapest inclusief vlucht en 4 sterren hotel in centrum

Misschien vinden jullie dit ook interessante CityTrip aanbiedingen:

Deel deze Vakantie Deal via FaceBook, Twitter, WhatsApp, Messenger, SmS, Email of Pinterest