Willen jullie deze zomervakantie all inclusive naar de zon? Zo ja dan weet jullie ondertussen ongetwijfeld dat het flink zoeken is om nog een betaalbare prijs te vinden voor uw zonvakantie met vertrek in eind augustus. Maar geen nood, want wij zetten voor jullie 2 voordelige all inclusive vakantieaanbiedingen in de zomervakantie op een rij. Alle 2 deze onderstaande mooie bestemmingen hebben dus een vertrekdatum in eind augustus zodat u voor 5 september (als de scholen in vakantieregio zuid weer beginnen) terug bent. Bovendien zijn dit allebei all inclusive reizen van 8 dagen of meer. Stop dus maar met zoeken. Want Vakantiepiraat.nl entert voor u weer de prijzen van uw all inclusive reizen in de zomervakantie naar Turkije of Griekenland:

— KLIK HIER OM DIRECT NAAR DEZE ALL-INCLUSIVE VAKANTIEAANBIEDING NAAR ANTALYA TE GAAN —

aanbiedingen goedkope all inclusive vliegreizen Alanya Turkije zomervakantie 2024

 

  • Vertrek op donderdag 22 augustus voor 8 dagen naar Pefki op het schitterende Rhodos in Griekenland. Hier verblijft u in het 2 ** Thalia Hotel (gemiddelde beoordeling 8.6) op basis van all-inclusive. Op 500 meter van het hotel vinden jullie een zandstrand.
    Ja ik ga all inclusive op vakantie naar Rhodos
    Het schilderachtige Lindos ligt op slechts 4 kilometer van jullie hotel.

    Een bushalte op slechts 100 meter van het hotel zorgt ervoor dat jullie het prachtige, op 4 kilometer afstand gelegen Lindos, zonder problemen kunnen bezoeken. Hier vinden jullie prachtige stranden en natuurlijk de beroemde Acropolis van Lindos. Ook een auto huren is op Rhodos zeker aan te raden. Het hotel regelt dit graag voor jullie. Zo kunt jullie o.a. de Oude Stad van Rhodos, die op de Unesco Wereld erfgoed lijst staat, bezoeken. Of verwonder u aan ontelbare vlinders in de vlindervallei van Rhodos. Maar ook als jullie liever wat rustiger aan doet zijn jullie bij dit hotel, met o.a. een zoetwaterzwembad met apart kinderbad, restaurant, bar en snackbar, aan het goede adres. Jullie boeken deze 8-daagse all inclusive reis naar Rhodos, met vertrek vanaf Düsseldorf Airport, nu al voor nog geen 502 Euro per persoon. Deze prijs is met vertrek op donderdag 22 augustus.

— KLIK HIER OM DIRECT NAAR DEZE ALL-INCLUSIVE VAKANTIEAANBIEDING NAAR RHODOS TE GAAN —

aanbiedingen goedkope all inclusive vliegreizen Rhodos Pefki Griekenland zomervakantie aanbiedingen goedkope all inclusive vliegreizen Alanya Turkije zomervakantie 2024

 

TIP! Schrijf je in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week de beste vakantie aanbiedingen in je mailbox.

Deel deze Vakantie Deal via FaceBook, Twitter, WhatsApp, Messenger, SmS, Email of Pinterest